Feng šui: V vsakim darilom sprejmete tudi energijo človeka, ki vam ga je podaril

L. P. L., 11.9.2019
Profimedia

Preudarno izbirajte predmete, ki jih povabite v svoj dom. Kako lahko prepoznamo, ali ima določen predmet negativno energijo?

Feng šui sporoča napotke za bolj srečno, pozitivno in zdravo življenje. Ta starodavna modrost pa opozarja tudi, kakšne predmete je bolje odstraniti iz našega stanovanja, kaj nam lahko prinaša nesrečo, bolezen in negativno energijo.

Tudi če v dar dobimo določen predmet, ni nujno, da bo ta pozitivno vplival na nas. Feng šui strokovnjaki namreč pravijo, da vsak predmet v sebi nosi določeno energijo, če predmet postavimo v naš dom, se bo ta energija po njem tudi širila.

Zato je pomembno, kaj prinašamo v dom. Pravijo, da je najslabše, če v stanovanje prinesemo darilo negativne osebe, ki nas ne mara, ki nam zavida in nam ne želi ničesar dobrega. 

image
Profimedia Če vam določen predmet vzbuja negativne občutke, ga zavrzite.

Kako prepoznamo, ali ima določen predmet negativno energijo?

Če ste že takrat, ko ste določen predmet dobili v dar, začutili negativno energijo, če ste se ob prejemu počutili nelagodno, neprijetno, potem je to znak, da vam predmet ne prinaša ničesar dobrega.

Če vas vedno ob pogledu na določen predmet, ki ga imate v stanovanju, spreleti neprijeten občutek, potem brez slabe vesti tak predmet zavrzite.

Ne postavljajte ga v omaro ali na podstrešje, oditi mora ven iz vašega doma.

Feng šui strokovnjaki še pravijo, da je prav, da sledimo svoji intuiciji, saj ta nikoli ne laže.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku