Izpovedi: Zakaj so moškim tako všeč starejše ženske?

D.Ži, 3.9.2018
Profimedia

Izkušenost, osredotočenost in oster intelekt. Dvesto moških je razkrilo, zakaj jih mlajše ženske intimno ne zanimajo več.

Francoski predsednik Emmanuel Macron in njegova 24 let starejša žena sta verjetno trenutno najbolj znan par, v katerem je ona starejša. A mnogi moški se počutijo bolje v zvezah s starejšimi ženskami. Zakaj je temu tako, je 200 moških spregovorilo za knjigo Starejše ženske, mlajši moški pisateljice Felicie Brings

In kaj moške tako privlači na starejših ženskah?

"Ko sem spoznal Karolino, sva bila na zabavi pri prijateljih. Nisem iskal starejše, niti ni ona iskala mlajšega, kar zgodilo se je. Meni je bilo 39, njej pa 55 let. Najina zveza je edinstvena, ker ni zgrajena samo na seksu, temveč na zaupanju, spoštovanju in ljubezni. V najinih petindvajsetih skupnih letih nisva imela niti enega resnega problema," v knjigi pripoveduje 64-letni Paulo.

"Starejše ženske imajo ostrejši intelekt in to me privlači. Uživam v pogovoru z nekom, ki je na takšnem nivoju komunikacije, da se mu čudim in ga spoštujem. Starejše ženske sebe dobro poznajo. Imajo toliko vsega za ponuditi in ne iščejo samo nekoga, ki bi ga imela zaradi denarja," pravi 37-letni Nigel.

"Imam 24 let, in ko spoznam ženske, ki so starejše od trideset, vidim, da imajo že urejeno življenje in dober fokus. Vedo, kaj si želijo in to je privlačnejše od videza," pravi Dan.

"Kar potrebujem, je čustvena stabilnost in to mi lahko nudi samo starejša ženska, vsaj po mojih izkušnjah," pa pravi 28-letni Fred. 

 

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku