(FOTO) "Kriva" je Diana. To je razlog, da se je Harry zaljubil v Meghan

A.L., 23.5.2020
Profimedia

Mislim, da je glavna razlika med njima v tem, da Meghan ve, kako se spopasti s pozornostjo, Diana pa je bila mlada in naivna."

Nekdanji Dianin butler Paul Burrell spregovoril za tuje medije in povedal svoje mnenje o razmerju med Meghan in Harryjem. Kot pravi, naj bi Meghan imela veliko skupnega s pokojno princeso Diano. Burrell misli, da je prav to razlog, da je uspela osvojiti Harryjevo srce.

image
Profimedia

Meghan naj bi se - prav tako kot Diana - zavzemala za vse tisto, v kar verjame. Kako si se razumeli, če bi se spoznali? Nekdanji butler je dejal, da bi v tem primeru zaradi njunega podobnega karakterja včasih lahko prišlo do nesoglasij, saj se v določenih stvareh ne bi strinjali. "Predstavljam si, da bi šlo za močni, neodvisni ženski, z različnimi pogledi na stvari. Bil bi boj med Meghaninim načinom in Dianinim načinom," je še povedal.

image
Profimedia

Burrell pravi, da kljub temu ne more trditi, da je Meghan Markle kopija princese Diane. Žena princa Harryja naj bi se v kraljevi zakon podala bolj "medijsko zdrava", kot je bila Diana. "Mislim, da je glavna razlika med njima v tem, da Meghan ve, kako se spopasti s pozornostjo, Diana pa je bila mlada in naivna."

image
EPA
Anketa

Ali poleti kaj manj uporabljate elektronske naprave (TV, računalnik, mobilnik idr.)?

Sudoku