OGLAS: Nagrada SlimFit v Termah Šmarješke Toplice

Oglasno sporočilo, 25.1.2019
Arhiv naročnika

Brezplačen teden oddiha, v katerem boste poskrbeli za svoje zdravje in se znebili tudi nekaj odvečnih kilogramov. Prijavite se do 4. februarja.

Le majhen korak vas loči od velike spremembe. Prijavite se na ta razpis in z malo sreče vam bodo Terme Krka podarile brezplačen teden počitnic v Termah Šmarješke Toplice. A to ne bo navaden oddih, pač pa teden, v katerem boste osvojili zdrave življenjske navade. 

Uresničite, kar ste si obljubili ob novem letu

Če ste se odločili, da boste več časa posvetili svojemu dobremu počutju, da boste manj sedeli in se več gibali, da boste manj časa namenjali dolgočasnim opravilom in več veselim doživetjem in da boste bolj korenito poskrbeli za zdravo prehrano, je prijava na razpis odlična izbira.

Program zdravega hujšanja v Termah Šmarješke Toplice je prilagojen vsakemu posamezniku

7-dnevni program SlimFit vsebuje edinstveno kombinacijo storitev za sprostitev, gibanje, zgubljanje maščobnih oblog in oblikovanje postave. Velik poudarek je tudi na prehrani, saj je načrtovana za vsakega posebej in je skrbno pripravljena v skladu s potrebami in željami. Začne se z zdravniškim pregledom, ker so storitve prilagojene zdravstvenem stanju gosta.

image
Arhiv naročnika

Program SlimFit vsebuje:

  • Nastanitev in prehrano: 7 nočitev s polnim penzionom v hotelu Vitarium **** Superior, s petimi zdravimi obroki dnevno. Poudarek je na vitaminsko bogatih, manj kaloričnih, sveže pripravljenih jedeh iz živil iz kontrolirane pridelave. Pri prehrani upoštevamo tudi zdravstvene diete.

    Zdravniški pregled in meritve, da bodo storitve prilagojene zdravstvenemu stanju: Začne se s pregledom pri zdravniku in obremenitvenim testiranjem (ergometrijo) pri kardiologu, analizo strukture tkiv in posvetom s prehransko svetovalko in osebnim trenerjem.

    Terapije in nege: preoblikovanje postave z biokibernetsko stimulacijo, IR lipolizo in limfno drenažo, klasična ročna masaža, savnanje, sproščajoča masažna kopel, aromaterapija za sprostitev ali hujšanje, piling in oblogo (wrap-up).

    Gibanje: nordijska hoja, vodna aerobika in plavanje v dveh notranjih termalnih bazenih in na prostem, pilates, trening kardiokros.

    Motivacija in analiza rezultatov: napredek bosta spremljala osebni trener in prehranska svetovalka, ob koncu pa bodo opravljene zaključne meritve strukture tkiv. Ob odhodu domov prejmete navodila o prehrani in gibanju.

Program je načrtovan za vsakega gosta posebej, zato je število terapij odvisno od začetne analize in posameznikovih potreb.

Več o programu SlimFit v Termah Šmarješke Toplice poiščite TUKAJ!

Kako do brezplačnega programa zdravega hujšanja?

Prijavite se na povezavi TUKAJ.  

izpolnite vprašalnik in obvezno preberite pogoje sodelovanja. Prijave zbirajo do ponedeljka, 4. februarja. Komisija Term Krka bo v sodelovanju s portalom MedOver prijave pregledala in do 10. februarja za brezplačen program SlimFit izbrala 2 osebi – 1 žensko in 1 moškega. Program bosta nagrajenca lahko izkoristila konec februarja ali v začetku marca v Termah Šmarješke Toplice.

Pogoj za izbor kandidata je njegova privolitev, da Terme Krka lahko dnevno spremljajo gosta med programom ter o poteku programa in njegovemu počutju poročajo na spletnih portalih, na družbenih omrežjih in v časopisu Vrelci zdravja.

Če ne želite medijske pozornosti, bi pa vseeno radi shujšali, pridobili na vaši kondiciji in okrepili svoje zdravje, rezervirajte program SlimFit s klikom TUKAJ ali kontaktirajte svetovalke Term Krka: T: 08 20 50 300  E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

image
Arhiv naročnika
Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku