OGLAS: Vzajemnost februar

oglasno sporočilo, 6.2.2019
oglasno sporočilo

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti.

S starostjo postajajo naši odzivi počasnejši, poleg vida se z leti slabšajo tudi pozornost, koncentracija in gibljivost. Zato je treba po 70. letu temeljiteje preverjati vozniške sposobnosti, velja pa tudi obnoviti znanje, da smo kos novostim v prometu, opozarja predstojnik Centra za medicino dela v februarski Vzajemnosti. Marijan Papež, generalni direktor Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje pa razlaga, da bo to leto boljše za upokojence, saj se bodo pokojnine uskladile kar dvakrat, po dolgem času pa se bosta redno uskladila tudi dodatek za pomoč in postrežbo ter invalidnina za telesno okvaro.

image
oglasno sporočilo Revija ni v prosti prodaji.

Pišemo tudi o tem, zakaj je dobro jesti zelje, pa naj bo sveže ali kislo, belo ali rdeče. Spoznali boste gospo, ki je konec 60. let odkrila še vedno najbolj priljubljeno mešanico za pravo kavo. Izvedeli boste, na kakšen način pravilno jemljemo zdravila; kako si izdelamo uporaben pripomoček za vsakdanjo telovadbo, kje postavimo in kako uporabljamo visoko gredo; kdaj je pravi čas za presajanje lončnic ter kako se znebimo vlage v stanovanju.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku