OGLAS: Vzajemnost oktober

oglasno sporočilo, 2.10.2019
Vzajemnost

Izšla je nova številka. Revija ni v prosti prodaji.

Si želite najti srečo, in se sprašujete, zakaj se vam vedno znova izmuzne, čeprav jo vztrajno iščete? Zanimivo razmišljanje psihologinje o sreči preberite v oktobrski Vzajemnosti, v kateri pišemo tudi o delitveni ekonomiji, ki jo odobrava vse več ljudi. Bralce bo zagotovo pritegnil prispevek o inovativnih projektih, ki jih za svoje stanovalce pogosto pripravljajo v enem od slovenskih domov za starejše.

Zelo uporaben je prispevek o tem, kako prepoznamo znake možganske kapi in kako ukrepamo. Tistim, ki doma negujete starejšega ali bolnega svojca bo koristil članek o preprečevanju nastanka preležanin. Pišemo še o tem, zakaj potrebujemo vitamine B-kompleksa; kako kožo in lase negujemo z bučnimi maskami; kaj moramo vedeti o vzgoji asimine oziroma indijanske banane in kako ravnamo s psom, ki ima sladkorno bolezen. Vabimo vas na potovanje po turških biserih, Antalyi in Alanyi ter pod čudodelni hrast v vasi Gropada.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti.
Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku