Pravljično razvajanje v zlatih letih

Oglasno sporočilo, 1.1.2019
Arhiv naročnika

Vsak od nas si kdaj zasluži pobeg na lepše: Terme Banovci obljubljajo veliko, ponujajo pa še veliko več, tudi obujanje lepih spominov na mlada leta.

Se nahajate v tretjem življenjskem obdobju in načrtujete nepozaben oddih? Bi radi raziskali neokrnjene kotičke narave, se prepustili zdravilnim učinkom termalne vode, uživali v okusni kulinariki, ki jo še kako dobro poznate, saj z domačnostjo jedi tudi sami razvajate svoje najdražje, hkrati pa bi se radi prepustili dogodivščinam, ki jih že dolgo niste doživeli? Če je tako, potem so Terme Banovci gotovo pravi naslov za vas.

Ujete med žitna polja, kjer veter pripoveduje zgodbe preteklosti, vas čakajo termalno morje, domača kulinarika in pester dnevni program brezplačnih aktivnosti.Prijazni uslužbenci bodo na vsakem koraku skrbeli za vaše dobro počutje, s številnimi brezplačnimi aktivnostmi pa omogočili nepozabno druženje z drugimi.

Terme Banovci so kot nalašč, da v njih preživite kak dan, konec tedna, ves teden ali celo več. Prepustite se blagodejni banovski termalni vodi v enem od sedmih notranjih in zunanjih bazenov, ki po besedah strokovnjakov zdravilno vpliva na organizem, hkrati pa izboljšuje počutje, kar je še kako pomembno v soparnih poletnih dneh, ko zaman iščemo osvežitev med štirimi stenami doma.

Topel vrelec Panonskega morja bo poskrbel, da se boste osvežili, razvedrili, spočili in pomladili. Ob vsem tem pa podoživeli prleško pravljico, ki vas bo spremljala povsod v Banovcih - v Termah kot tudi na sprehodu ob Muri in raziskovanju bližnjih Ljutomersko-ormoških Goric, kjer boste okusili najboljšo žlahtno kapljico daleč naokoli.

Ker imajo Terme Banovci svojo zgodbo, boste svojo ljubezen do kulinarike lahko obogatili s pripravo pajanega krüja, tradicionalne dobrote prleškle dežele, in se tako naučili nekaj novega.

In če mislite, da vas bo to drago stalo, se motite. Celodnevna karta za kopanje v Termah Banovci za upokojence stane ob četrtkih zgolj 4,50  evra, porcija okusnega ocvrtega piščanca s prilogo pa nič več kot 4 evre. Potrebujete še dodaten razlog za obisk Term Banovci? Gotovo ne? S seboj ne pozabite vzeti le kopalk in dobre volje, za vse ostalo pa bo poskrbela pravljična ekipa termalnega osebja.

image
Shutterstock

Kako do brezplačnega vikenda v Termah Banovci pa izveste TUKAJ.

Anketa

Ali se poleti držite posebne diete?

Sudoku