TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Čas je kot naročen za urejanje pomembnih zadev

Dolores Volasko, 16.9.2019
Profimedia

Obrat mogočnega Saturna predstavlja konec določenim zastojem in sprostil bo marsikatero zadevo, ki je stala na stranskem tiru.

PONEDELJEK, 16. SEPTEMBER

Pričetek novega delovnega tedna bo energičen. Čas je odličen za uvedbo novosti in sprememb, kot tudi za dajanje predlogov.

Velja pazljivost, da ne boste preveč egocentrični, potrebno je, da upoštevate okoliščine in mnenje okolice!

TOREK, 17. SEPTEMBER

Malo čez opoldne vstopi Luna v znamenje zemeljskega Bika, kar bo pozornost usmerilo v vprašanja materialne in finančne narave. Več bo tudi ukvarjanja z nepremičninami, zemljiškimi zadevami. Užitek in sprostitev boste našli pri delu na vrtu, tudi z rožami. Več gibanja v naravi bo pravi balzam za vašo dušo.

Večjo pozornost boste namenili kulinariki in znali tudi uživati v pripravljenih dobrotah.

SREDA, 18. SEPTEMBER

Mogočni Saturn, ki potuje po znaku Kozoroga, v tem dnevu preneha s svojo retrogradno potjo in nastopi direktno. Njegov obrat predstavlja konec določenim zastojem in sprostil bo marsikatero zadevo, ki je stala na stranskem tiru.

Čas je kot naročen za urejanje uradnih, poslovnih, finančnih zadev, za nakupe, delo v naravi, na vrtu, pripravo hrane, kot tudi za nego telesa.

ČETRTEK, 19. SEPTEMBER

Aktiven dan, v katerem boste najbolj uspešni do sredine popoldanskih ur ko bo koncentracija za delo dobra. Spodbujal vas bo odličen trigon med Soncem in Luno. Dober položaj Marsa vas bo oborožil z dodatno energijo in pogumom!

Pozno zvečer bo Luna vstopila v znak Dvojčka, po katerem bo potovala prihodnja dva dni in pol.

PETEK, 20. SEPTEMBER

Pozno zvečer v prejšnjem dnevu je Luna vstopila v znak Dvojčka. V tem dnevu vnaša ta položaj Lune energijo nemira, ki kliče k aktivnostim, dejanjem, komunikaciji, krajšim potem, druženju.

Lunin trigon z Venero in kasneje z Merkurjem je čudovita podlaga za izlete, nakupe, obiske prireditev, kot tudi dogovarjanje, pisanje ali opravljanje izpitov.

SOBOTA, 21. SEPTEMBER

Malce več stresa je pričakovati do sredine popoldanskih ur zaradi vpliva lunine opozicije z Jupitrom in kvadrature z Neptunom in Marsom. Upoštevajte ustaljene vzorce ter metode, ne hitite in ne izzivajte sreče! Zmožnost presoje bo na precej nizki ravni, zato se tudi sprejem odločitev strogo odsvetuje.

Večerne ure bodo sproščene, zabavne kot naročene za družabnost.

NEDELJA, 22. SEPTEMBER

Zadnji lunin krajec v znaku Dvojčka nastopi v zgodnjih jutranjih urah. Prisotna bo precej nemirna energija. Luna nekoliko kasneje vstopi v svoj sedež v Raka, iz katerega bo dvojno močno delovala. Pozornost bo usmerjena v domača dogajanja, dom, družino.

Merkurjev kvadrat s Saturnom lahko povzroči nekaj črnih misli, zato se je potrebno zavestno potruditi za pozitiven pristop. Mogoče so tudi ovire, zamude in zastoji, potrebno si je vzeti rezervo v času!

PONEDELJEK, 23. SEPTEMBER

V dopoldanskih urah Sonce zapušča Devico in vstopi v znamenje Tehtnice. Uradno nastopi jesen, poletje se s tem dnem dokončno poslavlja. Jesensko enakonočje oz. ekvinokcij prinaša postopno krajšanje dneva vse do zimskega solsticija, ko bo noč najdaljša, dan najkrajši.

Trigon Lune z Neptunom povečuje intuitivno razumevanje, prinaša odlične ideje, vizijo, izredno lepo se lahko izrazite na ustvarjalen in umetniški način.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku