TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Energije nas bodo spodbujale k delovanju!

Dolores Volasko, astrologinja, 14.1.2019
Profimedia

S polno luno nastopi čas inventure in čiščenja vsega, kar se je nakopičilo.

PONEDELJEK, 14. JANUAR

V jutranjih urah nastopi prvi lunin krajec v znaku Ovna. Vsekakor bo potrebno več prilagajanja ljudem in okoliščinam. Zaradi Merkurjevega sekstila z Neptunom je odlično ujeti ideje, še zlasti umetniške. Sprejem pomembnejših odločitev pa se strogo odsvetuje!

Zvečer Luna vstopi v Bika, po katerem bo potovala prihodnja dva dni in bo umirila ozračje.

TOREK, 15. JANUAR

Umirjena energija bo odlična podlaga za dobro organizirano delo, še zlasti zaradi dobro položenega Saturna. To velja maksimalno izkoristiti, veliko se lahko naredi pod tem vplivom. Čas je dober tudi za nakupe!

Po dobro opravljenem delu se je potrebno tudi nagraditi z razvajanjem po lastnem okusu.

SREDA, 16. JANUAR

Še en dober dan za delo ter vzpostavljanje harmonije v odnosih. Luna bo skladna z Merkurjem, Plutonom ter Soncem, kar je odličen pokazatelj pozitivne energije, ki bo prevladovala.

Čas je dober za konkretno delo, za urejanje uradnih in finančnih zadev, tudi za nakupe.

ČETRTEK, 17. JANUAR

Še v nočnih urah Luna vstopi v znak Dvojčka in prisotna bo nemirna zračna energija. Potreba po komunikaciji, izmenjavi mnenj, gibanju, dinamiki in hitrim spremembam, bo močno povečana. Težko bo zdržati na miru!

Nasprotovanje med Luno in Venero opozarja na potrebo po ustvarjanju harmonije med spoloma in v medosebnih odnosih. Vpliv Marsa bo pri tem v pomoč.

PETEK, 18. JANUAR

Še en dinamičen dan, v katerem se bo energičnost dvojno obrestovala. Velja se aktivirati!

Skladnost Marsa in Venere, ključnih planetov za ljubezen, obeta romantično in strastno razpoloženje. Čudovit dan za druženje, kot se za pričetek vikenda tudi spodobi!

SOBOTA, 19. JANUAR

V zgodnjih jutranjih urah Luna vstopi v znak Raka. Ker je to njeno domače znamenje, bo njen vpliv dvojno močan. Dom, družina in domača dogajanja bodo vsekakor v ospredju. Odličen dan za čiščenje.

Energija bo nekoliko nihala, temu primerno lahko niha tudi razpoloženje. Nekoliko več stresa poudarja nujnost, da se odpravijo njegove škodljive posledice z več gibanja, rekreacije in sproščanja. Sprejem odločitev se odsvetuje, tudi opravljanje pomembnejših nakupov!

NEDELJA, 20. JANUAR

Povečana čustvena energija v kombinaciji z aspekti planetov prinaša občutljivost, lahko se aktivirajo strahovi, način razmišljanja bo negativen. Zavestno se bo potrebno postaviti vsemu naštetemu po robu in gojiti pozitiven pristop, da bo čas mineval prijetneje!

Sonce že v dopoldanskih urah zapušča znak Kozoroga in vstopa v drugo zimsko znamenje, v zračnega Vodnarja.

PONEDELJEK, 21. JANUAR

V zgodnjih urah Luna vstopi v znak Leva, dan bo obarvan z ognjenimi energijami.

V jutranjih urah nastopi polna Luna, ki se bo tokrat dovršila v obliki popolnega luninega mrka na 0. stopinje znaka Leva. Čas inventure in čiščenja vsega, kar se je nakopičilo, je nastopil.

Razpoloženje bo po eni strani veselo in razigrano, po drugi pa zaradi kvadrature Marsa s Saturnom celo negativno. Zaradi povečane nevarnosti nezgod se svetuje povečana previdnost v delovanju!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Ali poleti kaj manj uporabljate elektronske naprave (TV, računalnik, mobilnik idr.)?

Sudoku