(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Intenzivnejše energije bodo, potrebno bo premišljeno delovanje in umirjanje

Dolores Volasko, 4.11.2019
Profimedia

Nakopičene vire energije je potrebno sprostiti z več fizičnega gibanja, rekreacijo ter športom. Le tako se boste uspešno sprostili!

PONEDELJEK 4. NOVEMBER

Prvi lunin krajec nastopi v dopoldanskih urah. Kvadrat Sonca in Lune prinaša potrebo po usklajevanju nasprotij vseh vrst, tudi med spoloma. Vsak bo vlekel na svoj konec, težje bo najti kompromise.

Svoje bo prispeval tudi retrogradni Merkur, ki bo poskrbel za težje razumevanje. Prihaja lahko tudi do zapletov in zamud. Vsekakor se nov delovni teden pričenja precej stresno. Previdnost je nujnost v delovanju!

TOREK 5. NOVEMBER

Lunin skladen odnos z Jupitrom obeta v dopoldanskem času dobro delovanje, kar maksimalno izkoristite za delo.

Kasneje bo namreč manj volje za resno in organizirano delo. Urice bodo bolj primerne za druženje, izmenjavo mnenj, krajše poti.

Vsekakor velja v tem dnevu povečana budnost in previdnost zaradi kvadrature Marsa s Plutonom! Naj vas vodi zdrava pamet!

SREDA 6. NOVEMBER

Takoj po polnoči Luna vstopi v znak čustvenih Rib, kar pomeni, da bodo čustva prevladovala nad razumom. Intuicija bo povečana, dobro ji je zaupati zaradi pozitivnega vpliva Urana.

Potrebno je ločevati med intuicijo in domišljijo, ki pa je lahko v tem dnevu tudi negativna, preprosto ji lahko rečemo "strah".

Kvadratura Lune z Venero prinaša neke vrste odklop od realnosti. Dan je dober za sprostitev, razpoloženje bo precej lenobno, vi sami pa ležerni. Nič hudega, tudi takšni dnevi so lahko prijetni.

ČETRTEK 7. NOVEMBER

Precej umirjenemu dopoldneva sledi bolj intenzivno doživljanje tega dne. Skladen aspekt Sonca in Lune kaže na harmoničnost v medosebnih odnosih, še zlasti med spoloma.

Lahko, da boste imeli občutek kako se vrti film nazaj ter da boste to doživljali zaradi vpliva Plutona in R Merkurja še posebej intenzivno. Razmislite kaj to pomeni za vas! Prišli boste do zanimivih odgovorov.

PETEK 8. NOVEMBER

V petkovem dopoldnevu se priporoča delovanju v rutinskih in utečenih zadevah.

Luna vstopi v znak Ovna v zgodnjih popoldanskih urah in življenje bo takoj dobilo bolj pospešen ritem. Začutili boste elan in strast v delovanju.

Zaradi sekstila Sonca s Saturnom je ta čas dober za načrtovanje, strategijo, organizacijo, dogovarjanje, sestajanje.

Sonce tvori še en pozitiven aspekt, in sicer z Neptunom. Ta položaj povečuje domišljijo in spodbuja idealizem. Sledite navdihu, dobro vas bo vodil.

SOBOTA 9. NOVEMBER

Luna bo v tem dnevu v kvadraturi s planetom Saturnom. Po eni strani boste hoteli akcijo za vsako ceno, zato ste lahko premalo premišljeni, prehitri. Po drugi strani pa vaša pot ne bo prosta, obstaja velika možnost, da gre marsikaj v napačno smer.

Prav zaradi tega se svetuje ukvarjanje z rutinskimi deli, pospravljanjem in čiščenjem.

Nakopičene vire energije je potrebno sprostiti z več fizičnega gibanja, rekreacijo ter športom. Le tako se boste uspešno sprostili!

NEDELJA 10. NOVEMBER

Nedelja se bo odvijala pod okriljem hitro rastoče Lune v Ovnu, ki bo nasprotovala Marsu, kar bo zagotovo dvigovalo pritisk in zmanjševalo potrpljenje. Naglica in nestrpnost sta izredno slabi popotnici, zato velja maksimalna previdnost! Ne izsiljujte ničesar, ne pretiravajte. Ne pokvarite si razpoloženja v Martinovi nedelji zaradi malenkosti!

retrogradni Merkur vam lahko pošteno ponagaja. Tudi aspekti Plutona so lahko doživeti v tem dnevu kot "usoda". Umirite energijo in v popoldanskem času poskrbite za resnično sprostitev. Gibanje, rekreacija, šport ali zahtevnejše fizično delo, vse to bodo dobre izbire!

PONEDELJEK 11. NOVEMBER

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal pod okriljem Lune v znaku Bika. To bo zelo umirilo energijo prejšnjih dni, na površje bo prišel praktičen pristop, s pomočjo katerega ste lahko zelo uspešni.

Srečanje Sonca z retrogradnim Merkurjem poudarja moč komunikacije, tudi pisane besede v tem dnevu. Odličen čas za predstavitev idej, ki bodo padle na plodna tla.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku