TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Izbirajte pozitivni pristop

Dolores Volasko, 24.6.2019
Profimedia

Sonce bo v dobrem odnosu z Uranom, kar lahko prinese kakšen nepričakovan preobrat in pozitivno spremembo.

PONEDELJEK, 24. JUNIJ

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal umirjeno pod pokroviteljstvom Lune v znaku Ribi. S pomočjo povečane intuicije boste lahko uspešno delovali, poslušati morate svoje občutke. Mogoče bo to trenutno malce skregano s pametjo, vendar nič hudega! Sledite srcu in na pravi poti boste do dobrih razpletov.

Več aspektov planetov vas podpira, opozoriti pa je potrebno na kvadraturo Venere z Neptunom, ki opozarja, da je potrebno paziti na denar! Vse prehitro vam lahko spolzi med rokami.

TOREK, 25. JUNIJ

Prazničen dan državnosti bo mineval prav prijetno. Luna bo vstopila že v jutranjih urah v znak Ovna, zato bo prisotna ognjena energija strasti in zanosa. Dolgo ne boste zdržali na mestu, potreba po dinamiki, gibanju, akciji, bo v ospredju. Kot naročen čas za izlete, srečanja in konkretno delovanje!

Še pred opoldnevom nastopi kvadratura med Luno in Soncem, zadnji lunin krajec v znaku Ovna. Vsekakor bo potrebno umiriti telo in duha ter zavestno gojiti diplomatski odnos, kajti mimogrede vas lahko zanese v konfliktno situacijo!

SREDA, 26. JUNIJ

Aktivnemu dopoldnevu, v katerem bodo vaše aktivnosti rojevale dobre sadove, sledi popoldanski čas, v katerem se odsvetuje zaradi vpliva Saturna sprejem pomembnejših odločitev. Naj se vam ne mudi, času je potrebno dati čas!

Lahko, da bo prišlo do kakšne ovire ali zamude, vendar bo ta vpliv kaj hitro minil in energije se bodo sprostile že v večernih urah, ko bo Luna v lepem odnosu z Venero spodbujala druženje in prav prijetno bodo minevale zadnje urice tega dne.

ČETRTEK, 27. JUNIJ

Še v nočnih urah bo planet komunikacije in trgovine, ki je zadolžen za delo, Merkur, vstopil v znak Leva. V tem znamenju bo prišla do polnega izraza njegova ustvarjalna žilica, smisel za organizacijo, estetiko in lepoto. Z mnogo pozitivnega pristopa bo vsekakor delovati veliko lažje!

Sonce bo v dobrem odnosu z Uranom, kar lahko prinese kakšen nepričakovan preobrat, pozitivno spremembo.

Lunin kvadrat z Marsom v dopoldanskem času prinaša nekoliko napeto energijo, vse preveč boste nestrpni in preveč se vam bo mudilo. Potrebno se bo zavestno umiriti!

Vsekakor bo to lažje storiti v popoldanskih urah, ko bo Luna prestopila v znamenje Bika in energije bodo postale veliko bolj prijazne.

PETEK, 28. JUNIJ

Petek bo precej umirjen, prijeten dan, v katerem boste lahko premišljeno urejali svoje zadev, tudi materialne in finančne narave. Delo na prostem, na vrtu, z rožami, gibanje v naravi, v gozdu, vas bo revitaliziralo in ne bo manjkalo dobre volje in pozitivne energije. Dan je dober za nakupe in prodajo!

Razpoloženje bo nekoliko lenobno, ležerno, vendar nič hudega. Nikamor se vam ne bo mudilo. Poskrbite za razvajanje telesa in duše, poskrbite tudi za kakšen izvrsten obrok hrane.

SOBOTA, 29. JUNIJ

Zelo prijetna sobota je pred vami, v kateri si skušajte planirati preživljanje časa na prostem. Narava bo vaš največji zdravitelj duše in telesa, črpali boste njeno moč in se odlično počutili. Zaradi vpliva Plutona je v tem dnevu moč regeneracije povečana, zato lahko odlično obnovite svoje zaloge notranje moči.

V pozno večernih urah Luna prestopi v Dvojčka, po katerem bo potovala prihodnja dva dni.

NEDELJA, 30. JUNIJ

Obeta se živahna nedelja pod okriljem Lune, ki bo potovala po znaku radoživih Dvojčkov. Potreba po dinamiki, spremembah, srečanjih, izmenjavi mnenj, dogovorih, nakupih, obiskih, izletih itd … bo močno povečana, zato nikakor ne ostajajte doma.

Dan je več kot odličen za druženje, zabavo in zelo prijetno preživljanje prostega časa.

PONEDELJEK, 1. JULIJ

Pričetek novega tedna v novem poletnem mesecu se bo odvijal zelo živahno pod vplivom Lune, ki bo potovala po znaku Dvojčka. V zgodnjih jutranjih urah je lahko zaradi vpliva Neptuna vlada zmedenost, ki pa se bo zelo hitro umaknila bolj skladnim aspektom.

Komunikacija bo odlična, dan je dober za sestanke, sprejem odločitev, pisanje, učenje, opravljanje izpitov, prav tako je dan dober za nakupe, opravljanje krajših poti ter za izlete.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali poleti kaj manj uporabljate elektronske naprave (TV, računalnik, mobilnik idr.)?

Sudoku