(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Lunin mlaj najavlja ugoden čas za uvajanje novosti

Petra Košič, 25.11.2019
Profimedia

Neptun, planet domišljije, ki potuje po znaku Ribi, v tem tednu pričenja svojo direktno pot. To bo sprostilo marsikatere blokirane situacije.

PONEDELJEK, 25. NOVEMBER

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal pod okriljem Lune v močnem Škorpijonu. To znamenje slovi po tem, da ni polovičarsko, zato se boste dela lotili z vso resnostjo in odgovornostjo. V odlično pomoč vam bo dobro položen Saturn, ki bo dvignil nivo koncentracije.

Dan je odličen tudi za obnavljanje notranjih virov moči zaradi aspekta Plutona. Masaže razne terapije bodo imele v tem dnevu povečano moč učinka.

TOREK, 26. NOVEMBER

Venera, kraljica ljubezni in lepote bo v zgodnjih nočnih urah vstopila v znamenje Kozoroga. Čustva bo pod tem vplivom težje izraziti. Potreba po varnosti bo vsekakor povečana, prevladoval bo praktičen duh.

V dopoldanskem času bo Luna vstopila v znamenje Strelca, v katerem bo izrazila optimistično plat narave. Misli bodo usmerjene v prihodnost, v nadaljnje korake, močno povečan bo vpliv tujine in tujcev.

Lunin mlaj bo nastopil v popoldanskih urah in najavlja ugoden čas za uvajanje novosti.

SREDA, 27. NOVEMBER

Neptun, planet domišljije, ki potuje po znaku Ribi, bo 27. novembra pričel svojo direktno pot. To bo sprostilo nekatere do sedaj blokirane situacije iz obdobja zadnje tretjine junija letos.

Luna bo v tem dnevu v kvadratu z Neptunom, kar vsekakor močno znižuje nivo koncentracije in zbranost misli. Z vsem pomembnim je potrebno počakati! Sprejem odločitev se strogo odsvetuje!

ČETRTEK, 28. NOVEMBER

Merkur in Neptun bosta v odličnem trigonu, kar kaže na lepo kombinacijo zavednega z nezavednim, pomoč intuicije in navdiha je lahko izjemna!

Zgodnji popoldanski vstop Lune v znamenje Kozoroga prinaša poponoma drugačno energijo, prevladoval bo praktičen duh. Z njegovo močjo ste lahko zelo uspešni, saj boste sposobni natančnega in dobrega doseganja ciljev.

PETEK, 29. NOVEMBER

Še en dan, v katerem ste lahko zelo uspešni pri svojem delu, je pred vami. Velja se potruditi, saj bo moč koncentracije velika. Zaradi vpliva Marsa boste aktivni, dejavni, energija bo odlična.

V lepo podporo je lahko tudi izostren notranji čut zaradi dobro položenega Neptuna. Upoštevajte intuicijo, obrestovalo se vam bo!

Merkur bo v lepem odnosu z Luno, zato boste uspešni v predstavitvi svojih idej, v dogovarjanju, pisanju ter v komunikaciji na splošno.

SOBOTA, 30. NOVEMBER

V zadnjem dnevu meseca bo Merkur v seksilu s Saturnom, kar je precej resnoben vpliv. Čut odgovornosti bo močno povečan, zato boste uspešni. Veliko lahko naredite, in to zelo kvalitetno!

V večernih urah Luna vstopi v znamenje Vodnarja. To bo sprostilo energijo in želja po družabnosti bo stopila v ospredje. Morebiti obiščete tudi kakšno prireditev!

NEDELJA, 1. DECEMBER

Luna v znamenju Vodnarja bo v prvem dnevu meseca spodbudila željo po druženju z enako mislečimi ljudmi. To potrjuje tudi skladen odnos Lune s Soncem.

Potreba po gibanju, dinamiki, spremembah ter želja preživeti nedeljo drugače kot sicer, vse to bo prisotno! Prav zaradi tega je modro, da prekinete z rutino in zadostite svojim željam, interesom, idejam.

V zdravstvenem smislu bo izpostavljen krvni obtok, poskrbite z več gibanja za prekrvavitev.

PONEDELJEK, 2. DECEMBER

Luna bo v kvadraturi z R Merkurjem, zato bo prisotna precej nemirna energija. Pričetek novega tedna bo tako aktiven, komunikativni in radovedni boste. Pod stresom boste v bistvu delovali še bolje kot sicer!

Čas pa ni primeren za resnejše pogovore ali nakupe večjih vrednosti!

Po letu dni potovanja po Strelcu zapušča planet blagostanja Jupiter to znamenje ter v tem dnevu vstopa v Kozoroga.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku