(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Obetajo se novosti!

Dolores Volasko, 23.3.2020
Profimedia

Tokratni mlaj aktivira stopinje decembrskega sončevega mrka, zato vas lahko dogodki zapeljejo nazaj v ta čas. Spremlja vas lahko tudi občutek usodnosti v razpletih!

PONEDELJEK 23. MAREC

Pred vami je odličen pričetek novega delovnega tedna, v katerem ste lahko zelo uspešni. Energični, odločni in prilagodljivi boste, zato uspeh ne more izostati.

Kar štiri pozitivni aspekti Lune z ostalimi planeti vas podpirajo, zato boste lahko naredili lep korak naprej.

Skladna bosta tudi Venera in Neptun, zato bo poskrbljeno tudi za romantično razpoloženje in odličen navdih pri nakupih!

TOREK 24. MAREC

Kmalu po polnoči Luna vstopi v znak Ovna. Imeli boste ogromno energije in notranje moči za uresničevanje svojih želja.

Srečanje Sonca in Lune (mlaj) v znaku Ovna nastopi v dopoldanskih urah. Tokratni mlaj aktivira stopinje decembrskega sončevega mrka, zato vas lahko dogodki zapeljejo nazaj v ta čas. Spremlja vas lahko tudi občutek usodnosti v razpletih! Obetajo se novosti!

SREDA 25. MAREC

Čudovit dan, ki se bo odvijal pod okriljem Lune v znaku ognjenega Ovna. Čas rasti Lune je kot naročen za nove podvige, zato si naredite dober načrt kaj želite doseči! Strasti, poguma in zanosa vam ne bo primanjkovalo!

Bodite pozorni, da boste zaužili dovolj vode. V nasprotnem primeru vam grozi rahla dehidracija in občutek tiščanja v glavi.

ČETRTEK 26. MAREC

Zgodnje popoldanski vstop Lune v znak Bika bo umiril ozračje. Potreba po varnosti bo povečana.

Zaradi kvadrature Lune s Saturnom boste imeli svoje finance pod drobnogledom. Imeli boste izredno kritičen odnos do vsega. V tem dnevu se strogo izogibajte nakupom!

PETEK 27. MAREC

Bistveno bolj prijazen dan v primerjavi s predhodnimi je pred vami. Luna bo skladna z Merkurjem, kar obeta dobro komunikacijo, sodelovanje, tudi ugodne nakupe. Velja raziskati priložnosti, ki se vam bodo odpirale!

Nekaj več pozornosti namenite prehrani, naj bo zdrava, čim bolj naravna in ne preveč začinjena. Občutljivejša bosta želodec in črevesje!

SOBOTA 28. MAREC

Venera in Jupiter v trigonu vnašata v ta čas veliko pozitivne energije, spremljala vas bosta dobra volja in prijetne okoliščine. Vsekakor se boste imeli odlično pri vsem, kar boste počeli.

Obetata se razvoj in rast! Dan je odličen za druženje, srečanja, izlete, obiske prireditev, zabave, nakupe…

NEDELJA 29. MAREC

Še v nočnih urah Luna vstopa v znamenje živahnih Dvojčkov. V zraku bo povečana količina živčne energije, ki jo morate porabljati z raznovrstnimi aktivnostmi.

Najboljša izbira, kako preživeti dan, bo druženje s podobno mislečimi ljudmi, izmenjava mnenj, izleti, pohodi, sprehodi, obiski prireditev, tudi intelektualno delo….Slednje potrjuje tudi skladen odnos med Luno in Soncem, ki obeta harmonijo v medosebnih odnosih.

PONEDELJEK 30. MAREC

Ob pričetku novega tedna se svetuje povečana previdnost. Kvadrat Lune z Merkurjem opozarja, da lahko pride mimogrede do napačnih ocen, zaradi vpliva Neptuna tudi do zmot! Ne sprejemajte odločitev in dogovorov!

V večernih urah vstopi planet akcije in adrenalina Mars v znamenje Vodnarja. V tem znaku bo odrazil tudi humano plat svojega značaja. Občasno boste kampanjski, enkrat boste delali do onemoglosti, drugič pa se boste spravili težko v pogon. Vendar brez bojazni, vse boste uspeli narediti, četudi v zadnji sekundi!

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku