TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Pomirjala nas bodo rutinska dela

Dolores Volasko, 13.5.2019
Profimedia

Prihajajoče obdobje prinaša tudi romantične energije, ki so idealne za druženja, sestanke in obiske prireditev.

PONEDELJEK, 13. MAJ

Nov teden se bo pričel zelo delovno. Luna, ki je že prejšnji večer vstopila v znak Device, prinaša potrebo po tem, da vse stvari najdejo svoje mesto. Smisel za natančnost, sistematičnost ter metodičnost bo povečan, z lahkoto boste kos tudi zahtevnejšim opravilom, dobro bo tudi sodelovanje z okolico.

Količina živčne energije bo povečana, zato vas bodo rutinska dela tudi pomirjala.

TOREK, 14. MAJ

Dopoldanski trigon Lune s Soncem bo umiril ozračje, zato bo sposobnost koncentracije za delo povečana, kar maksimalno izkoristite sebi v prid.

Kasnejši položaj kvadrature Lune z Marsom namreč prinaša povečano nestrpnost, nepotrpežljivost in konfliktno energijo. Čustva in reakcije je potrebno strogo nadzorovati, da si ne naredite škode! Stres bo močno povečan in potrebno je odpraviti njegove posledice!

Luna v večernih urah vstopi v znak Tehtnice in napetosti se bodo unesle. Prihodnja dva dni bo pozornost usmerjena v medosebne odnose.

SREDA, 15. MAJ

Malo pred opoldnevom vstopi kraljica ljubezni in denarja Venera v svoj sedež, v znak Bika. Njeno delovanje v prihodnjem obdobju bo zaradi tega dvojno močno. Pozornost bo v veliki meri usmerjena v zagotavljanje čustvene in materialne varnosti.

Dan bo obarvan z romantični energijami, čas je idealen za druženje, sestanke, obiske prireditev, čas bo mineval zelo prijetno.

ČETRTEK, 16. MAJ

Mars, planet akcije in adrenalina vstopi v znamenje Raka, v katerem se ne bo najbolje počutil, saj vodni Rak zaduši ogenj in strast Marsa. Za Marsa je značilno, da ima izredno aktiven in direkten prestop, za Raka pa da okleva in se celo umakne, če ni siguren vase. Nasvet, ki velja za to položaj je sledeč: zavestno se je potrebno postavljati po robu defenzivnosti in bolj zaupate vase!

Merkurjev sekstil z Neptunom bo spodbudil domišljijo in kreativnost, zato prisluhnite svoji viziji in navdihu, kaj res lepega lahko ustvarite!

PETEK, 17. MAJ

Luna je že v prejšnjem večeru vstopila v znak Škorpijona, kar prinaša s seboj zelo močno in ponotranjeno energijo, strasti bodo poudarjene.

Zaradi nasprotovanja Lune Veneri bosta občutljivost ter zamerljivost močno povečani, zato se svetuje previdnost v komunikaciji, še zlasti

zaradi bližine polne Lune! Pazljivo je potrebno ravnati v čustvenih situacijah, paziti je potrebno na denar!

Tudi kasnejša opozicija Lune z Uranom situacije ne bo nič kaj olajšala, prav obratno, povzročila bo še povečan stres. Najbolje se je zaposliti in sprostiti nakopičene energije.

SOBOTA, 18. MAJ

V dopoldanskih urah lahko postorite marsikaj koristnega, energijo velja usmeriti v konkretna opravila.

Kasneje preti več stresa, Luna bo nasprotovala Merkurju, zato bo potrebno misli kontrolirati zelo zavestno. Nezaupljivost in sumničavost bosta povečani vse do malo pred polnočjo, ko nastopi polna Luna v znaku Škorpijona. Veljajo splošna pravila previdnosti v vseh okoljih in v komunikaciji.

NEDELJA, 19. MAJ

Luna bo že v nočnih urah vstopila v znak Strelca, zato bo dan obarvan z ognjenimi energijami. Spremljali vas bosta dobra volja in pozitiven pogled na svet.

Odlično boste naredili, če se odločite za raziskovalni izlet in tako razširite svoje obzorje. Zelo pozitivno bo poudarjen vpliv tujine ter tujcev!

PONEDELJEK, 20. MAJ

Ob pričetku novega delovnega tedna velja v dopoldanskem času povečana previdnost zaradi kvadrata Lune z Neptunom. Čas za

sprejem odločitev in pomembnejše dogovore nikakor ni primeren, saj vpliv Neptun ne prinaša najbolj jasnega pogleda na zadeve.

Kasneje se bo situacija bistveno spremenila, saj se srečata v medsebojnem objemu Luna ter Jupiter. Prisotne bodo zelo pozitivne energije, občutek samozaupanja in optimizma bo naravnost božanski! Pod tem vplivom boste zelo uspešni, zato se velja potruditi na aktiviranih področjih.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Kam greste poleti najraje na oddih?

Sudoku