TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Za začetek polna luna in ognjene energije

Dolores Volasko, astrologinja, 21.1.2019
Profimedia

Razpoloženje bo po eni strani veselo in razigrano, po drugi pa zaradi kvadrature Marsa s Saturnom celo negativno.

PONEDELJEK, 21. JANUAR

V zgodnjih urah Luna vstopi v znak Leva, dan bo obarvan z ognjenimi energijami.

V jutranjih urah nastopi polna Luna, ki se bo tokrat dovršila v obliki popolnega luninega mrka na 0. stopinje znaka Leva. Čas inventure in čiščenja vsega, kar se je nakopičilo, je nastopil.

Razpoloženje bo po eni strani veselo in razigrano, po drugi pa zaradi kvadrature Marsa s Saturnom celo negativno. Zaradi povečane nevarnosti nezgod se svetuje povečana previdnost v delovanju!

TOREK, 22. JANUAR

Dan, v katerih se bodo izmenjavali pozitivni aspekti planetov, je pred vami. Še zlasti »prijazno« bo srečanje Venere z Jupitrom, ki obeta splošen napredek, veliko pozitivne energije ter dobrega razpoloženja, srečne okoliščine, skratka več kot odlično!

Dan je kot naročen za srečanja, tudi romantične narave, zabave, obiske prireditev, nakupe, stike s tujci….

SREDA, 23. JANUAR

V zgodnjih jutranjih urah Luna vstopi v znak Device, kar bo umirilo energijo. Potreba, da stvari najdejo svoje mesto in da se ustvari red na vseh področjih, bo močno povečana. Zaradi pridnosti se lahko naredi veliko dela.

Povečan stres okoli poldneva bo posledica kvadrature med Merkurjem in Uranom. Previdno pod tem vplivom, saj je zaradi hitenja ali nervoze povečana tudi možnost nezgod!

ČETRTEK, 24. JANUAR

V jutranjih urah vstopi planet trgovine in komunikacije Merkur v znak Vodnarja. V tem sorodnem zračnem znaku se bo planet odlično počutil. Rojevale se bodo originalne ideje, prisotni bodo zanimivi in izvirni koncepti delovanja! Vsekakor bodo tudi prijateljstva pridobila na svojem pomenu.

PETEK, 25. JANUAR

Luna zjutraj vstopi v Tehtnico, po kateri bo potovala prihodnja dva dni. Potreba po uskladitvi nasprotij bo povečana, želja da se vzpostavi harmonija na vseh področjih prav tako. Romantika bo v zraku, zaživelo bo družabno življenje, kot se za vikend spodobi. Čas je odličen tudi za nakupe, še zlasti modne.

Izredno dober položaj Marsa in Jupitra je garancija za uspešnost pri zadanih ciljih, zato se velja maksimalno angažirati, uspešni boste!

SOBOTA, 26. JANUAR

Izredno prijetnemu dopoldnevu sledi kasneje popoldne kvadratura Lune s Plutonom, kar bo nekoliko manj ugodno za harmonijo v medosebnih odnosih. Zanjo se bo potrebno zavestno potruditi, da bo večer prijeten.

NEDELJA, 27. JANUAR

V jutranjih urah Luna vstopa v Škorpijona, zato bo energija precej ponotranjena. Prisotna bo nagnjenost k skrajnostim v čustvovanju. Ker bo Luna v kvadraturi z Merkurjem je potrebna skrajna previdnost v komunikaciji. Mimogrede vam lahko uide neprimerna beseda, kar bi seveda takoj obžalovali!

Zadnji lunin krajec v znaku Škorpijona nastopi v večernih urah in s seboj prinaša padec energije, mogoče tudi slabše počutje. Odnosi med spoloma bodo na preizkušnji, trma je lahko velika ovira do sreče!

PONEDELJEK, 28. JANUAR

Pričetek novega tedna se bo odvijal umirjeno. Zaradi vpliva Saturna, Neptuna in Plutona se lahko opravi veliko dela. Povečani intuiciji je dobro slediti in jo upoštevati.

Čas je odličen za obnavljanje notranjih zalog energije. Posvetite se sebi in si privoščite razvajanje!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Ali načrtujete, da boste v letošnji poletni sezoni obiskali Hrvaško?

Sudoku