(TEDENSKA ASTRO NAPOVED) Življenje bo dobilo pospešen ritem, težko bo zdržati na miru

Dolores Volasko, 18.5.2020
Profimedia

Sonce se iz znamenja Bika prestavi v Dvojčka, po katerem bo potovalo prihodnji mesec dni. Potreba po dinamiki, gibanju, spremembah, komunikaciji, izmenjavi mnenj in druženju bo povečana.

PONEDELJEK, 18. MAJ

Pričetek novega delovnega tedna se bo odvijal v zelo ustvarjalnem vzdušju. Ugodno položen Merkur bo poskrbel za dobre ideje, zamisli se bodo rojevale spontano, znali jih boste tudi predstaviti. Za konkretno delo je dan kot naročen, zelo uspešni boste, zato delujte na vso moč! Komunikativnost bo vaše najboljše orožje!

TOREK, 19. MAJ

Mogoče boste imeli občutek, da se čas zavrtel nazaj, saj boste imeli dobesedno priložnost popraviti napako iz preteklosti. Lahko, da bo vezana na konkretno osebo ali dogodek, dejanje. Vsekakor boste imeli sedaj drugačen uvid, mogoče tudi več informacij, da se lahko odločate drugače, kot ste se v preteklosti.

V preostanku dneva boste pridni, priporoča se ukvarjanje z deli, ki pomirjajo.

SREDA, 20. MAJ

Luna še v nočnih urah vstopi v znak Bika, zato bodo v tem dnevu aktualne materialne in finačne zadeve. Zaradi kvadrature Lune s Saturnom ste lahko sicer nekoliko črnogledi. Vsekakor se priporoča strog nadzor nad denarjem, čas za nakupe nikakor ni primeren!

Sonce v tem dnevu zapušča znamenje Bika in se prestavi v Dvojčka, po katerem bo potovalo prihodnji mesec dni. Življenje bo dobilo pospešen ritem, težko bo zdržati na miru. Potreba po dinamiki, gibanju, spremembah, komunikaciji, izmenjavi mnenj in druženju bo povečana.

ČETRTEK, 21. MAJ

Energija bo precej nizka, retrogradna Venera bo v kvadratu z Neptunom, zato pazite, kam vas bo popeljala domišljija. Sanje so seveda dovoljene, vendar se je potrebno zavedati realnih okoliščin!

Kasnejši Neptunom položaj bo močno dvignil intuitivno zaznavo. Privoščite si več počitka in si prizanašajte s fizičnimi napori.

PETEK, 22. MAJ

Dopoldanske urice so kot naročene za resno in organizirano delo, veliko lahko opravite, zato se velja potruditi. Srečanje Merkurja z Venero bo ta dan naredilo prijeten v vseh pogledih.

Luna popoldne vstopi v znamenje Dvojčka in življenjski ritem se bo še pospešil. Težko boste zdržali na miru, poskrbite za dinamično dogajanje.

Prazna Luna v znaku Dvojčkov nastopi v večernih urah. Rojeval se bo čas novih idej, novih zamisli, ki bodo v prihodnje dobivale konkretne obrise.

SOBOTA, 23. MAJ

Čas bo hitro mineval in dobro se organizirajte, da opravite vse, kar ste si zadali. V tem dnevu velja povečana budnost in previdnost zaradi vpliva kvadrata Lune z Marsom. Pazite, da boste dovolj premišljeni tako v delovanju, kt tudi v komunkaciji. Nagnjenost k prevelikemu hitenju bo namreč močno povečana.

Živčni sistem bo občutljivejši, prav tako boste v psihološkem smislu občutljivejši tudi vi sami. Nakopičen stres je potrebno sprotno odpravljati.

NEDELJA, 24. MAJ

Nedeljski dan se bo odvijal pod okriljem Lune v znaku Dvojčkov, kar pomeni, da bo pestro, zanimivo in komunikativno.

Luna se bo srečala z Merkurjem, zato boste radovedni, razigrani, prebudijo se lahko različni interesi. Zadostite vsemu skupaj, bodite odprtega duha in sprejemajte vse, kar vam prihaja naproti.

PONEDELJEK, 25. MAJ

Pred vami je zelo obetaven pričetek novega delovnega tedna, ki se bo odvijal pod okriljem Lune v znamenju Raka. Iz tega znaka deluje Luna dvojno močno, saj je njegova naravna vladarica. Zagotovo bodo v ospredju družinske in domače zadeve, izredno boste motivirani in željni pozitivnih sprememb.

Precej praktičnega dela lahko opravite in z rezultati boste zagotovo zadovoljni. V veliko oporo vam bo lunin trigon z Marsom, ki vam prinaša povečano moč in energičnost.

Več napovedi najdete na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku