OGLAS: Vzajemnost januar

oglasno sporočilo, 3.1.2019
Revija Vzajemnost

Z januarsko številko Vzajemnost vstopa v 45. leto izhajanja, zato ob jubileju naročnikom podarjamo posebno ugankarsko prilogo.

Sicer pa odpiramo aktualne teme, kot je pravica do dostojne smrti. O bolezni, invalidnosti, umiranju, sploh pa o smrti zelo neradi govorimo. A veliko ljudi, ki jih bolezen prizadene tako zelo, da so popolnoma odvisni od tuje pomoči, si želi, da bi imeli možnost izbire, kdaj in kako umreti. Tudi, če se za tako možnost ne bi odločili, se pojavljajo pobude, da bi to področje sistemsko uredili.

Pišemo še o tem, da nekatera zdravila povzročajo izpuščaje na koži ter da so mnogi bolniki in starejši ljudje tudi kljub previsoki telesni teži pravzaprav podhranjeni. Sociologinja pa razkriva, zakaj je dolgoživa družba znanilec nove kakovosti življenja.

Preberite tudi, s katerimi zelišči omilimo težave s prostato, kako pri kuhanju porabimo ostanke hrane; katera ločnica bo uspevala tudi v kopalnici; na kaj moramo biti pozorni pri nakupu novih stolov in kaj nam kažejo zvezde za leto 2019.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

Anketa

Bosta sami vnovčili turistični bon, s katerim država skuša pomagati turističnemu gospodarstvu v Sloveniji?

Sudoku